Ara

Bu haftaki veli ziyaretimizi de gerçekleştirdik.Velilerimiz bizi güler yüzleriyle karşıladı.Katılan öğretmenlerimize ve bizi güzel şekilde ağırlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Karşıyaka mahallesine veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.Velilerimiz bizi güler yüzleriyle karşıladı.Katılan öğretmenlerimize ve bizi güzel şekilde ağırlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çevre Koruma Kulübü tarafından mavi kapak geri dönüşüm ve atık pil geri dönüşüm kutuları oluşturuldu.Emeklerinden dolayı Coğrafya öğretmenimiz Vefa YAŞAR'a ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz tarafından Çevre Koruma ve Geri Dönüşüm farkındalığı oluşturmak için sunumlar hazırlanarak bilgilendirme yapıldı.Emeği geçen öğrencilerimize ve Coğrafya öğretmenimiz Vefa YAŞAR'a teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik Servisi tarafından öğrencilere yönelik Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri verildi.Emeklerinden dolayı Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL'e teşekkür ederiz.

Ara

Okul Sporları kapsamında yapılan atletizm müsabakalarında okulumuz ilçe 1.si olmuştur.Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Buket KAYAOĞLU'na emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik Servisi tarafından Bilinçli Teknoloji Kullanımı ile ilgili pano hazırlandı.Emeklerinden dolayı Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL'e teşekkür ederiz.

Ara

Bu ay Değerler Eğitimi kapsamında SORUMLULUK panosu hazırlandı.Panonumuzu hazırlayan Coğrafya öğretmenimiz Vefa YAŞAR'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik servisi tarafından meslek tanıtım çalışması kapsamında 12/B sınıfına yönelik AV. SEMİR UYSAL ile meslek tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Ara

HEGİP kapsamında Okul İdaresi ve öğretmenlerimizle Beşevler mahallesine veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Ara

HEGİP kapsamında Okul İdaresi ve öğretmenlerimizle Karşıyaka mahallesine veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencilerimize sinema günleri kapsamında ilk filmimiz olan 3 idiots'u izlettik.Öğrencilerimiz eğlenceli ve güzel zaman geçirdi.Emeği geçen Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Meral KASAPOĞLU'na teşekkür ederiz.

Ara

Tarih dersinde 11. Sınıf öğrencilerimiz tarafından afiş çalışması yapıldı.Çalışmada emeği geçen Tarih Öğretmenimiz Sevin AYMANDIR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.