Kas

Okulumuz 9/B sınıfında sanal gerçeklik gözlüğü ile Antik Yunan'da bir Akropol gezisi yaptık.Bu etkinliği gerçekleştiren okulumuz Tarih Öğretmeni Sevim AYMANDIR'a teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz  Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık kulübü tarafından Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık panosu oluşturuldu. Çalışmada emeği geçen okulumuz Tarih öğretmeni Sevim AYMANDİR ' e ve Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Kültür ve Edebiyat kulübü tarafından 10 Kasım panosu oluşturuldu. Çalışmada emeği geçen okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Erhan YÖRÜKOĞLU ' na ve Kültür ve Edebiyat kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda bulunan bütün öğretmenlerin ve öğrencilerin katkılarıyla çöp toplama etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Amatör spor haftası bünyesinde yapılan voleybol , atletizm , masa tenisi ve badminton müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Kültür ve Edebiyat kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı panosu oluşturuldu. Çalışmada emeği geçen okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Erhan YÖRÜKOĞLU ' na ve Kültür ve Edebiyat kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL tarafından Öfkemi Kontrol Edebilirim panomuz hazırlanmıştır.Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Ekim ayı değerler konusu SAYGI.Öğrencilerimize saygı farkındalığı oluşturmak için , Okul Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL tarafından SAYGI panomuz hazırlandı.

Ekm

Amatör spor haftası bünyesinde yapılan voleybol müsabakasında okulumuz birinci olmuştur.Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Buket KAYAOĞLU ' nu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Amatör spor haftası bünyesinde yapılan atletizm müsabakalarında öğrencilerimizden Perihan YAŞAR ilçe ikincisi, Hicran TÖRE ilçe üçüncüsü olmuştur.Emeklerinden dolayı okulumuz beden eğitimi öğretmeni Buket KAYAOĞLUNA teşekkür ederiz.

Ekm

Okul rehberlik servisi tarafından mesleki tanıtım kapsamında 12. sınıflara yönelik yaptığımız mesleki gezilerin ilkini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde gerçekleştirdik. 12. sınıf öğrencilerimiz şube müdürümüz Emrullah ŞİN ile görüşerek , mesleği hakkında bilgi almışlardır.

Eyl

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Dilay KANBUR tarafından BRAILLE ALFABESİ içeren pano hazırlandı.

Eyl

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Buket KAYAOĞLU tarafından spor panosu hazırlandı.

Eyl

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından okula uyum ve oryantasyon kapsamında 9.Sınıf öğrencilerine yönelik,tanışma etkinliği,okul bölümlerinin tanıtımı ve okul kuralları bilgilendirmesi yapılmıştır.