Ara

Değerler eğitimi kapsamında bu ay ki değerimiz  'ADALET'.Pano hazırlanmasında emeği geçen Tarih öğretmenimiz Sevim AYMANDIR'a teşekkür ederiz.

Ara

BUGÜN SAĞLIKSINIZ PEKİ YARIN ?

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü tarafından 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ kapsamında pano hazırlandı.Pano hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Erhan YÖRÜKOĞLU'na ve Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okul Rehberlik Servisi tarafından velilere yönelik şiddeti önleme semineri yapıldı. Ardından psikososyal müdahale kapsamında FARKINDAYIM etkinliği yapıldı. Emeklerinden dolayı Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL'e ve katılım sağlayan bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul rehberlik servisi tarafından öğretmenlere yönelik ŞİDDETİ ÖNLEME SEMİNERİ verildi.Bu semineri gerçekleştiren Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL 'e teşekkür ederiz.

Ara

Okul Sivil Savunma Kulübü tarafından Afet Eğitimi semineri verildi.Verdiği seminerden dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Gizem Koç'a teşekkür ederiz.

Ara

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Gizem KOÇ ve öğrencilerimiz tarafından okul bahçesi temizliği gerçekleştirildi.Yaptıkları bu çalışmadan dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gizem KOÇ tarafından Sivil Savunma panosu hazırlandı.Emeklerinden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Çevre Koruma Kulübü tarafından Çevre temizliği farkındalığı yaratmak için panomuz hazırlandı.Emeği geçen Coğrafya öğretmenimiz Vefa YAŞAR'a ve Çevre Koruma Kulübü öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Dilay KANBUR tarafından tiyatro gösterisi hazırlandı.Emeklerinden dolayı hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Giyasettin GEYLANİ ve okulumuz öğrencileri tarafından öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerin en çok kullandığı kelimelerin yazılı olduğu bir pano hazırlandı.Eğlenceli ve güzel bir pano oldu.Emeklerinden dolayı hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından yardımlaşmanın önemini anlatan pano hazırlandı.Hazırlanmasında emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Eren EKİCİ'ye ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Bu çalışmalar okulumuz  Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri tarafından hazırlandı . Çalışmada emeği geçen okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Dilay KANBUR'a ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz  Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri tarafından hazırlanan kağıt yuvarlama çalışmalarını içeren anlamlı videomuz . Çalışmada emeği geçen okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Dilay KANBUR'a ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Satranç kulübü tarafından Satranç Kulübünü tanıtan pano hazırlandı. Çalışmada emeği geçen okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Dilay KANBUR'a ve Satranç Kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz  Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık kulübü tarafından ÖĞRETMENLER GÜNÜ panosu hazırlandı. Çalışmada emeği geçen okulumuz Tarih öğretmeni Sevim AYMANDİR ' e ve Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.