HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Rehberlik Servisi tarafından İhmal ve İstismar  ile ilgili pano hazırlandı.Emeklerinden dolayı Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Meral KASAPOĞLU tarafından öğretmenlerimize EBA Akademik Destek Tanıtımı yapıldı.Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Meral KASAPOĞLU tarafından öğrencilerimize Yenilenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve Akademik Destek Tanıtımı yapıldı.Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Gezi Tanıtım ve Turizm kulübü tarafından "Turizm Nedir?" adlı pano hazırlandı.Emeklerinden dolayı Biyoloji Öğretmenimiz  Nurten TÖRE'ye ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Çevre Koruma Kulübü tarafından "Ben Çevreciyim" adlı pano hazırlandı.Emeği geçen Coğrafya öğretmenimiz Vefa YAŞAR'a ve Çevre Koruma Kulübü öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Tarih öğretmenimiz Sevim AYMANDİR 'Ergenlik Döneminde Değişim ' adlı sunumunu yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdi.Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe genelinde yapılan okul sporları futsal müsabakasında okulumuz 2. olmuştur.Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Buket KAYAOĞLU ' nu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz  Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık kulübü tarafından 15 TEMMUZ DESTANI panosu hazırlandı. Çalışmada emeği geçen okulumuz Tarih öğretmeni Sevim AYMANDİR ' e ve Demokrasi , İnsan Hakları ve Yurttaşlık kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Rehberlik servisi tarafından 12. Sınıflara yönelik Sınavda Başarılı Olma stratejileri semineri verildi.Emeklerinden dolayı İnci GÜL öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Rehberlik servisi tarafından psikososyal müdahale kapsamında öğretmenlere yönelik YAŞAM BAVULU Etkinliği yapılmıştır. Katılımlarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Zeka Oyunları kulübü tarafından zeka soruları içiren ve Koridor (Engelle Beni ) oyununu tanıtan pano hazırlandı.Ayrıca öğrencilerle Koridor oyununu oynandı.Emeklerinden dolayı Matematik öğretmenimiz Binnaz Melike KOÇ'a teşekkür ederiz.

Çevre Koruma kulübü tarafından

Ock

Sivil savunma kulübü tarafından düzenlenen ilk yardım semineri okulumuza gelen sağlık personelleri tarafından verildi.Emeklerinden dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Gizem KOÇ'a ve kulüp öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniniz Giyasettin GEYLANİ öğrencilerimizle beraber kütüphanede  uyulması gereken kuralları belirledi.Emeklerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.