Kas

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun !

Kas

Ara tatil döneminde sosyal etkinlik kapsamında öğretmenlerimiz Jenga , çarpışan sayılar gibi bir çok oyun oynadılar.Öğretmenlerimiz eğlenceli ve kaliteli zaman geçirerek öğrencilerimiz için enerji topladılar.Katılan öğretmenlerimize ve bu oyunları bize temin eden müdiremize teşekkür ederiz.

Kas

Ara tatil döneminde Şube Müdürlerimiz Halis ARICI , Emrullah ŞİN  ve Reşat DEMİRDAŞ'IN katılımıyla öğle arasında okulumuzun bahçesinde mangal gerçekleştirdik.Katılımlarımdan dolayı Şube Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ara tatil döneminde öğretmenlerimizin katılımıyla sanat etkinliği kapsamında kağıt yuvarlama çalışması yaptık.Katılan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

HEGİP kapsamında Okul İdaresi ve öğretmenlerimizle Kılıç mahallesine veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Kas

Rehberlik servisi tarafından meslek tanıtım çalışması kapsamında 12/A sınıfına yönelik AV. ABDULZERRAK ERTAŞ ile meslek tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Kas

Rehberlik servisi tarafından meslek tanıtım çalışması kapsamında 12/B sınıfına yönelik Hemşire Yonca ALTUN ile meslek tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Kas

HEGİP kapsamında Okul İdaresi ve öğretmenlerimizle Karşıyaka mahallesine veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Kas

HEGİP kapsamında Okul İdaresi ve öğretmenlerimizle Altınsu köyüne veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Kas

Rehberlik servisi tarafından 9,10,11. sınıf öğrencilerimize yönelik ergenlikle hijyen semineri verildi.Rehber öğretmenimiz İnci GÜL'e teşekkür ederiz.

Kas

Rehber Öğretmenimiz İnci GÜL  tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Panosu hazırlandı.Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik servisi tarafından psikososyal müdahale kapsamında öğretmenlere yönelik 3D (Duygu,Düşünce,Davranış) etkinliği yapılmıştır.Etkinliği uygulayan Rehber Öğretmeniz İnci GÜL'e ve etkinliğe katılan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik servisi tarafından 12. sınıflara yönelik Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında bilgilendirme semineri verildi.Rehber öğretmeniniz İnci GÜL'e teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik servisi tarafından meslek tanıtım çalışması kapsamında 12. sınıflara yönelik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidilerek Şube Müdürü Reşat Demirtaş ile meslek tanıtım semineri gerçekleştirildi.