Nis

Dergimizin bu sayısında DÜNYA GÜVENLİ İNTERNET Günü kapsamında hazırladığımız hem güvenli internet bilgilendirmeleri hem de bir çok WEB 2.0 araçlarının tanıtımı yapıldı.

Dergimizin linki:

Nis

Projemiz kapsamında bu ay her ilin öğrencileri gerek oyun gerek videolarla kendi illerinin değerlerini tanıtmaya çalıştılar. Renkli olduğu kadar zengin içerikli dergimize ulaşabileceğiniz link :

Nis

Türkiye geneli 10 il ve 2 Azerbaycan ortağı ile dezavantajlı gruplara yönelik tasarlamış olduğumuz toplamda 5 ay sürecek olan e twinning projemizde her ay farklı bir tema işlenen bir dijital dergi hazırlanacaktır.dijital oyunlar içeren Projemizde okulumuz matematik öğretmeni Binnaz Melike ERSOY ortaklığında 4 öğrencimizin çalışmaları ile dahil olduğu ilk ay Kasım ayı dergisi çıktı. Proje ile eşdeğer olarak yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında 7-11 yaş aralığında uygulama faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Dergimize ulaşmak için tıklayınız:

Nis

Okulumuz matematik öğrtmeni Binnaz Melike ERSOY'un ortaklığını yaptığı 'Gençlerle Geleceğe Adım Adım '  eTwinning projesi Türkiye Azerbaycan kuruculuğunda başlamıştır. Beş ay sürecek projede öğrencilerin dijital becerilerini artırmak, içerik üretmek, eğitimi teknoloji ile buluşturarak teknolojik inovasyona ayak uydurmak planlanmaktadır. Projede farklı temalarda üretilen içerikler okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine gönderilerek proje çalışmalarının etki alanını artırmak ve uygulamaya koyulan çalışmalar geliştirmek planlanmaktadır.

Ock

Okulumuzda yürütülen eTwinning projesi "BİR GÜNEŞ MİSALİ ISITACAĞIZ KALBİNİ" kapsamında meslek tanıtımı günlerinde bugün İngilizce Öğretmeni SEMA TÜRKMEN BÜYÜKKEÇECİ ile söyleşi yapılacaktır. Etkinlik bu akşam saat:20.00 da. Katılmak isteyen öğrenciler okul gruplarından iletişime geçebilir.

Ock

Öğrencilerimizin eğitim materyaline ulaşım konusunda sıkıntı çekmesi nedeniyle biz öğrencilerimizin köylerini ziyaret ederek onlara kitap ve öğretmenlerimizin hazırladığı notları dağıttık.

Ock

Okulumuzda yürütülen eTwinning projesi "BİR GÜNEŞ MİSALİ ISITACAĞIZ KALBİNİ" kapsamında meslek tanıtımı günlerinde bugün Avukat AZİZ ENGİN ile söyleşi yapılacaktır. Etkinlik bu akşam saat:20.00 da. Katılmak isteyen öğrenciler okul gruplarından iletişime geçebilir.

Ock

Okulumuzun dahil olduğu eTwinning 'DÖNÜŞÜME SENDE KATIL' projesi kapsamında öğrencilerimize web 2.0 araçlarından olan PADLED eğitimi verilecektir.Katılmak isteyen öğrencilerimiz sınıf gruplarıyla iletişime geçebilir.

Ock

Meslek tanıtımlarında bugün Arapça Öğretmeni Fatma APAN 'ın meslek söyleşi etkinliği vardır.

Ock

Öğretmenlerimizin yardımıyla Öğretmenler Odasını güzelleştirme çalışmaları yaptık.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Zilan'ın tiyatroya ilgisi sebebiyle Matematik Öğretmenimiz Melike KOÇ 'un ara bulucuğu ile düzenlenen 'Bir Güneş Misali Isıtacağız Kalbini ' isimli söyleşi gerçekleşmiştir.

Nis

Uzaktan eğitimin bir basamağı olan Eba Canlı yayın derslerimiz başladı.