HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Koronavirüs nedeniyle okulumuzda dezenfekte çalışmalarını başlattık.

Mrt

EBA tarafından sunulan koronavirüs videolarını öğrencilerimize izleyip yapmaları gerekenler hakkında kısa bilgiler verdik.

Mrt

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Vefa YAŞAR tarafından 12 Mart İstiklal Marşı Kabulü panosu hazırlandı.Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bu ayki değerler panomuz hazırlandı.Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Buket KAYAOĞLU'na ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çevre Koruma Kulübü tarafından 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında pano hazırlandı.Emeği geçen Coğrafya öğretmenimiz Vefa YAŞAR'a ve Çevre Koruma Kulübü öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Gizem KOÇ koordinesinde eş zamanlı olarak Sivil Savunma hakkında bilgi içeren video izletildi.

Mrt

Hegip kapsamında atık materyallerden özel öğrenci beceri gelişimini destekleyici materyaller yapılıp ev ziyaretinde özel öğrenciye sunulmuştur. 9/A sınıfına ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Buket KAYAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Mrt

Hegip kapsamında sınıflar arası futsal turnuvalarında başarı gösteren 11/A sınıfını tebrik eder ve emeklerinden dolayı Beden Eğitim Öğretmeni Buket KAYAOĞLU'nateşekkür ederiz.

Şbt

Kütüphanecilik kulübü öğrencilerimiz OCAK adlı oyunu sergilediler.Emeklerinden dolayı Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenimiz Giyasettin GEYLANİ'ye ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Meslek tanıtım gezileri kapsamında 12-B sınıfı ile birlikte Şemdinli Halk Bankasını ziyaret ederek, banka müdürü ile görüştük. Ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

HEGİP kapsamında Okul İdaresi ve öğretmenlerimizle 5 farklı eve veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Şbt

25-28 Şubat tarihleri arasında gerçeklecek olan Sınıflar Arası Futsal Turnuvamız başlamıştır.Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz ve Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Buket KAYAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizi ve tüm okul kadrosunu olası bir yangın felaketine karşı bilinçlendirmek, yapılması gerekenler konusunda eğitmek amacıyla Sivil Savunma Kulübü tarafından yangın tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenli Gizem KOÇ tarafından "Manevi Baharımız Üç Aylar" panosu hazırlandı.Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Meslek tanıtım gezileri kapsamında 12-A sınıfı ile birlikte Şemdinli Ziraat Bankasını ziyaret ederek, banka müdürü ile görüştük.