T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nimet Öz Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettik.

Mesleki lisedeki usta öğreticiler engelli çocuklarla bir araya geldi Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde el sanatlarında eğitim alan öğrenciler Özel Nimet Öz rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde bulunan öğrencilerle bir araya geldi.

 

'MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER AİLELERLE BULUŞUYOR'' projesi kapsamında el sanatlarında eğitim alan öğrencilerimiz Özel Nimet Öz rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde bulunan öğrencilerle bir araya geldi.

 

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde el sanatlarında eğitim alan öğrenciler engelli bireyler için çeşitli oyuncaklar yaptı.Özel Nimet Öz rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde engellilerle bir araya gelen öğrenciler yaptıkları oyuncakları engelli çocuklara hediye etti.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi okul müdürü Sozan Kayhan Töre yaptığı açıklamada,Bugün ''Mesleki Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor'' projesi kapsamında özel eğitim öğrencileriyle bir araya geldik.Mesleki lisede eğitim alan usta öğreticilerimizin ve öğrencilerin özel eğitimde bulunan özel eğitim öğrencileri için yaptıkları oyuncakları hediye ettik.Çocuklar çok sevindi bizde böyle bir çalışmanın içinde olmaktan dolayı çok mutluyuz dedi.

haber linkleri:

https://www.yuksekovahalkinsesigazetesi.com/mesleki-lisedeki-usta-ogreticiler-engelli-cocuklarla-bir-araya-geldi?fbclid=PAAaapHoTJ6xVyeOqg1b2nuPZaSZ3-BuzsIL2RogWXdo9ZroOwtLjCizEuM9U 

https://www.anadoluimages.com/p/hakkari-semdinlide-lise-ogrencileri-engelli-cocuklarla-bir-araya-geldi/26533127 20-06-202320-06-202320-06-202320-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 19:15 - Görüntülenme: 68
  Beğen | 0  kişi beğendi